Kartore Wood
 

Asiakkaittemme kertomaa...

Saamme asiakkailtamme jatkuvasti myönteistä palautetta. Täältä voit lukea joitakin niistä.

Kartore Oy:n Tero Karjalainen asensi lokakuussa (2015) keittiömme kaikki uudet kalusteet ja kaapistot. Työ pysyi aikataulussa ja lopputulos oli pieniä yksityiskohtia myöten erittäin hyvä. Luotettava ammattimies, jota voimme varauksetta suositella. 

Hanna Rantala ja Tarmo Ropponen. 

[KartoreWoodin]"Tero Karjalainen asensi meille ison keittiön sekä kaappeja eteiseen ja makuuhuoneeseen. Työn laatu oli todella hyvää ja hänen kanssaan oli mukava asioida. Näin huolellista työnjälkeä näkee harvoin. Suosittelen käyttämään hänen palveluksiaan, saat itsellesi hyvän mielen pitkäksi aikaa."

T: Mikael L (Kokki)

Kartorewoodin asentajasta: aikataulu pelasi sovitusti, työnjälki sataprosenttista, ihmisenä erittäin ystävällinen kuunnellen asiakkaan toiveet.

Kalliomäki Tauno ja Pirkko

[KartoreWoodin] Tero Karjalainen on asentanut minulle keittiön kaapit, maalannut keittiön ja laittanut keittiön lattian talvella 2015. Olin niin tyytyväinen hänen työhönsä että jatkoin yhteistyötä hänen kanssaan. Hän maalasi olohuoneen ja eteisen katot ja nyt vielä hän laittoi minulle uudet vaatekaapit makuuhuoneeseen ja eteiseen. Hän tekee erittäin huolellista työtä, on luotettava, aikataulut ja sopimukset pitää. Suosittelen häntä lämpimästi.

Espoossa 26.8.2015 Anna-Liisa Väänänen