Kartore Wood
 

Keittiöunelmistanne totta

Keittiömallistostamme löytyy keittiö kotiin kuin kotiin. Hintaskaala on laaja, siihen vaikuttaa suuresti valitut ovimallit, kodinkoneet, tasot ym. tekijät. Valitsetpa valikoimasta mitä tahansa, kaikki on kuitenkin laadukasta ja kestävää.

Meiltä löydät budjetillesi sopivan laadukkaan keittiön, olipa tarpeesi mikä tahansa. Minibudjetilla voit noutaa meiltä rungot kasaamattomina pahvilaatikoihin pakattuna, tai tilata ne kotiisi toimitettuna. Meillä tiedät aina, mistä maksat, etkä koskaan maksa turhasta. Pieni lisähinta tulee jos kasaamme rungot sinulle valmiiksi. Edelleen hintaa tulee toki lisää jos teemme koko remonttisi sekä asennamme keittiösi ammattikokemuksella.

Materiaalivalinnat vaikuttavat myös hintatasoon. Normaali kalustelevy on huomattavasti edullisempaa kuin aito puu. Valmistamme uutuustuotteenamme nyt myös Keittiöveistämö -brändillämme huippuluokan moderneja puukeittiöitä täysin vapaalla mitoituksella. Lue näistä lisää toiselta sivustoltamme www.keittioveistamo.fi.

Kun keittiö on hyvässä kunnossa, toimiva ja viihtyisä, sillä on suuri merkitys koko perheen hyvinvoinnille. Siksi me KartoreWoodissa haluamme auttaa teitä luomaan omasta keittiöstänne juuri teidän perheellenne ihanteellisen kodin keskipisteen!