Kartore Wood
 

Hyvä keittiösuunnitelma on avain onnistuneeseen lopputulokseen

Hyvä keittiösuunnitelma on onnistuneen keittiöremontin perusta

Me tulemme heti alkuvaiheessa katsomaan nykyistä keittiötänne, ja yhdessä teidän kanssanne kartoitamme nykytilanteen; mikä on hyvää, mikä voisi olla paremmin, mitä toiveita teillä on uuden keittiön suhteen, mitkä tilan tekijät ovat määrääviä ja mitä mahdollisuuksia toisaalta on tehdä suuriakin muutoksia. Kartoitamme keittiönne tarkat mitat, valaistustarpeet ja muut sähköistykseen liittyvät toiveet ja nykytilanteen sähkösuunnitelmaa varten. 

Keittiöremontti on laaja kokonaisuus, ja kun kaikki huomioidaan heti alkuvaiheessa, päästään parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

Käymme yhdessä läpi myös muut remonttitarpeet, esim. lattian uusiminen, mahdollinen lattialämmityksen lisääminen, sekä maalaus- ja tasoitustyötarpeet. Toisinaan halutaan myös tehdä väliseinämuutoksia ym. muutostöitä. Käymme läpi myös tarvittavat ilmoitus- ja lupa-asiat, esim. putkitöitä varten.

Varsinaista suunnitelmaa laadittaessa tulee eteen monia toiminnallisuuteen ja toimivuuteen liittyviä seikkoja. Ammattilaisemme osaa ottaa nämä huomioon, ja yhdessä varmistamme, että lopullinen keittiöremonttisuunnitelma täyttää kaikilta osin toiveenne niin tarkkaan kuin mahdollista ja on ennenkaikkea toimiva ja arkea helpottava.